Gazon sintetic destinat jocului
de tenis de campSolutia ideala de gazon sintetic destinat jocului de tenis de camp este gazonul artificial cu inaltimea firului de iarba artificiala intre 15mm si 20mm cu infil de nisip fin. Exista si un tip de gazon sintetic destinat jocului de tenis de camp fara infil, de 13mm, cu fir curly.

Producatorii de gazon sintetic recomanda pentru tenis de camp, gazonul sintetic de 20mm, acesta fiind considerat ca cel mai potrivit pentru acest sport.

Un dozaj corect per metru patrat al materialui de infil, face ca mingea sa sara foarte bine si suprafata de joc sa fie totusi destul de moale pentru a nu deranja glezna sau genunchiul in timp.

Culoarea gazonului sintetic pentru tenis de camp, poate fi aleasa dintre rosu-caramiziu si verde, marcajele putand fi alese de asemeanea dintre alb si galben.

Pentru a amenaja un teren de tenis de camp este nevoie de o suprafata de 648mp, adica 18x36m, acesta fiind standardul international. Desigur, aceste masuri pot fi adaptate in functie de spatiul disponibil, astfel incat terenul sa fie proportionat corect.


gazon sintetic teren artificial

gazon sintetic teren artificial

gazon sintetic teren artificial


Reproducerea in scopuri comerciale, adaptarea, distributia sau transmiterea uneia sau mai multor parti din acest site sau a informatiilor cuprinse in site,
in orice scop si sub orice forma, este interzisa fara acordul scris in prealabil al S.C. SINTETIK S.R.L.