Super promotie la gazonul
sintetic de 26mm Multisport


Va facem cunoscuta promotia pe care o avem la gazonul sintetic de 26mm multisport. Astfel avem o reducere de pret la gazonul sintetic de 26mm multisport, garantia la acest tip de gazon sintetic este de 5 ani. De asemenea beneficiati de:

- Pentru orice teren de peste 1000mp achizitionat, oferim gratuit 2 porti de 3m x 2m de exterior
- 1 minge de fotbal gratuitaSuper promotie la gazonul
sintetic de 50mm Fotbal


Va facem cunoscuta promotia pe care o avem la gazonul sintetic de 50mm destinat jocului de fotbal. Oferim o reducere de pret la gazonul sintetic de 50mm destinat jocului de fotbal. Astfel acesta are un pret cu 15% mai mic. In acest pret este inclus transportul gazonului la locatia de montare (oriunde in tara), granulele de cauciuc SBR - ecologice, transportul granulelor de cauciuc la destinatia de montare, adezivul necesar montajului, banda de poliester necesara montajului precum si marcajele aferente.

Garantia acestui tip de gazon sintetic este de 10 ani si datorita materialului din care este fabricat, si anume polietilena. De asemenea beneficiati de:

- Pentru orice teren de peste 1000mp achizitionat, oferim gratuit 2 porti de 3m x 2m de exterior
- 1 minge de fotbal gratuitaGazon sintetic fibrilat gazon sintetic teren artificial Gazon sintetic monofilament 45mm
gazon sintetic teren artificial
Gazon sintetic 60mm gazon sintetic teren artificial


Reproducerea in scopuri comerciale, adaptarea, distributia sau transmiterea uneia sau mai multor parti din acest site sau a informatiilor cuprinse in site,
in orice scop si sub orice forma, este interzisa fara acordul scris in prealabil al S.C. SINTETIK S.R.L.